The Block

Het in 2017 opgeleverde wooncomplex 'The Block' is gelegen nabij het centrum van Leeuwarden. Het voormalige kantoorgebouw kreeg de herbestemming voor 82 smart city lofts en één commerciële ruimte. 'Alrako bv' heeft bij deze transformatie gebruik gemaakt van de star 75 voor een moderne uitstraling met optimale lichtinval

Producten die gebruikt werden bij deze realisatie :

Een realisatie van :
Architect:
Aannemer:
Alrako B.V. • Oastkern 25 • 9288 XJ Kootstertille
0512-330016
info@alrako.nl
www.alrako.nl/
Deze pagina delen :
Meer inspiratie opdoen? Toon meer realisaties

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

 
 
 

Gelieve alle vragen in te vullen

Gelieve alle vragen in te vullen alvorens op verzenden te klikken.

Geef jouw mening