Campus Corda Hasselt

De nieuwe generatie kijkt op een heel andere manier naar werkomgevingen; ze zoeken naar beleving. Open werkomgevingen voorzien van veel groen en ontspanningsmogelijkheden, dat is het ambitieuze plan van Corda Campus

Harbour Village Het Zilveren Schor Arnemuiden

Voor dit luxe vakantieresort werd er gekozen voor slanke puien, ramen en deuren om een ultiem uitzicht en een maximale lichtinval te creëren. Bovendien heeft elke villa een sierlijke panorama vouwwand tussen woonkamer en terras.

EKLA Molenbeek

De bouwheer Re-Vive investeert in een duurzame transformatie van verlaten en verontreinigde terreinen. Het terrein van de brouwerij Vandenheuvel brouwerij ligt al enkele decennia braak. Het project zal met een multifunctioneel duurzaam programma nieuw leven blazen in de buurt rond het Brusselse Weststation. Het basisplan vertrekt van een klassiek bouwblok waarbij systematisch elementen weggehaald en toegevoegd zijn om de relatie met de buurt en de omgeving op verschillende niveaus aan te gaan.

Kastanjehorst

Met project 'Kastanjehorst' wordt er een bestaand kantorencomplex in het centrum van Waalwijk getransformeerd tot een moderne woonresidentie met 6 woonlagen en 46 stijlvolle appartementen. Voor deze herbestemming maakt 'Mondana' gebruik van de series 'Futural' en 'Infinity' voor een optimale en natuurlijke lichtinval.

STEREA Sterrebeek

Sterea schept stijl. Het verbindt strak met tijdloos en uw voorkeur met haar woonoplossing. Op 10,4 hectare opent Sterea een waaier aan woonmogelijk- heden. Luxevilla’s, mooie ruime appartementen, parkresidenties, assistentiewoningen, halfopen of gesloten woningen, kantoor, ... Bij elke deur in haar ontwerp past een persoonlijk verhaal. Ook dat van u.

De Grijze Silo

In 2015 kreeg de Grijze Silo in het havenkwartier van Deventer een herbestemming, waarbij de begane grond en eerste verdieping werden omgebouwd tot ruime woon- en- werkruimtes. 'Mondana', de gevelbouwer, prefereerde de 'Steellook 1000' en MC-Wall' die goed aansluiten bij de industrtiële, karaktervolle stijl van het gebouw.

Hippodroom Waregem Aliplast Willy Naessens

Hippodroom Waregem

The Block

Het in 2017 opgeleverde wooncomplex 'The Block' is gelegen nabij het centrum van Leeuwarden. Het voormalige kantoorgebouw kreeg de herbestemming voor 82 smart city lofts en één commerciële ruimte. 'Alrako bv' heeft bij deze transformatie gebruik gemaakt van de star 75 voor een moderne uitstraling met optimale lichtinval

Le Duc II - Antwerpen

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd.

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd.

Airport Garden Brussel

Park View

Les Pavillons

In 2017 werden er aan het treinstation in Zwolle 3 kantoorgebouwen omgebouwd tot 114 aantrekkelijke appartementen. Voor het project 'Les Pavillons' heeft aannemer en gevelbouwer, 'Think Wonen', gekozen voor de Star 75 en MC-Wall om een moderne en esthetische look te creëren.

Filature Gent

Residentie 'De Boterton' Lier

‘De Boterton’ kan terugblikken op een fraaie geschiedenis en de site heeft met zijn ligging langs de oevers van de Nete ook een toplocatie als uitgesproken troef. Maar uiteraard zijn (toekomstige) bewoners vooral op zoek naar het nodige wooncomfort. Daarom hebben de specialisten van De Architecten NV in Lier alles in het werk gesteld om van de vijf gebouwen en hun 72 appartementen stuk voor stuk pareltjes te maken, die perfect aansluiten bij die unieke inplanting. De gebouwen van De Boterton worden gekenmerkt door rode, zwarte en grijze facades met sterke contrasten. Op het gelijkvloers, meer bepaald de parkeergarages en fietsenbergingen, werkte men met natuurlijke materialen, die door hun constructie meteen ook voor de nodige natuurlijke verluchting zorgen.

Residentie 't Leeuwke Waregem

Bij deze winkel is er niet gekozen voor een traditionele zonwering, maar een zonwering van aluminium zonweringslamellen in houtstructuur. Hierdoor krijgt men de gewenste schaduw, maar blijft ook het zicht naar buiten goed. Daarbij krijgt het pand aan de buitenkant een statige uitstraling.

Winkel Baarlo

Bij deze winkel is er niet gekozen voor een traditionele zonwering, maar een zonwering van aluminium zonweringslamellen in houtstructuur. Hierdoor krijgt men de gewenste schaduw, maar blijft ook het zicht naar buiten goed. Daarbij krijgt het pand aan de buitenkant een statige uitstraling.

Voor dit kantoor is gekozen om de grote glasoppervlakte te maken in de MC Wall. Door het slanke aanzicht en zeer sterke profielen zorgt dit voor een zeer strakke uitstraling. Door het gebruik van panelen en ramen in dezelfde kleur krijg je een mooi homogeen uiterlijk.

Kantoor Antwerpen

Voor dit kantoor is gekozen om de grote glasoppervlakte te maken in de MC Wall. Door het slanke aanzicht en zeer sterke profielen zorgt dit voor een zeer strakke uitstraling. Door het gebruik van panelen en ramen in dezelfde kleur krijg je een mooi homogeen uiterlijk.

Winkel Machelen-Zulte

Winkel Machelen-Zulte

The Residence Antwerpen

Residentie 'Peutiebos'

Dit project, verenigbaar met de omgeving, behelst de bouw van een modern en hedendaags woonproject met verschillende (woon)typologieën rond een groene binnentuin. Het is een erg kwalitatief project met hedendaagse architectuur waar de nodige aandacht is uitgegaan naar privacy en groenvoorziening. Het gebruik van duurzame materialen versterkt het tijdloze karakter van het project. De invulling gebeurt met een uiterste eis aan kwaliteit en graad van afwerking. Alle gebruikte materialen beantwoorden aan de meest recente normen en zijn van de beste kwaliteit.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze site te geven. Cookies zijn bestanden die in uw webbrowser worden opgeslagen en worden door de meeste websites gebruikt om uw webervaring te personaliseren.
Door onze website te blijven gebruiken zonder de instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookiebeleid

 
 
 

Gelieve alle vragen in te vullen

Gelieve alle vragen in te vullen alvorens op verzenden te klikken.

Geef jouw mening