Download de Ramen & Deuren brochure

Welkom op de Aliplast Professionals website!

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

We besteden niets uit! Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Meer weten over onze systemen? Klik dan hier. 

 

Aliplast Aluminium Extrusion

Aliplast Aluminium Extrusion is een modern en efficiënt Belgisch extrusiebedrijf dat deel uitmaakt van de Corialis-groep. Op een oppervlakte van 60 000 m2 staan een bekwaam ervaren team met de nodige knowhow en een uitgebreid machinepark ter beschikking om jaarlijks 25 000 ton kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen te extruderen en te behandelen. Dit allemaal tegen uiterst competitieve prijzen. Aliplast Aluminium Extrusion streeft naar een langdurig partnership met internationale bedrijven uit alle industriële takken.

Meer weten over Aliplast Aluminium Extrusion? Klik dan hier.
Catalog Browser
Klik hier en meldt u aan op onze catalog browser. U vindt er alle catalogen terug.
Hebt u zich nog niet geregistreerd en dus geen toegang tot de Catalog Browser? Klik dan hier.
VACATURES
Aliplast werft aan. Klik hier en ontdek
onze vacatures.

Aliplast nieuws

Nieuwsbrief Jan-Feb-Mar 2018

17 April 2018

Ontdek 

Brandproef Star75

13 Februari 2018

Als trendsetter in de aluminium wereld zoeken wij continu naar de mee...

Nieuwsbrief Apr - Mei - Jun 2017

9 Augustus 2017

Ontdek